Träna hos Always Fitness!

Träning är ett viktigt element under en viktminskningsresa. Som kund hos Slanka Kostrådgivning får du nu träna för 149 kr/mån (ord pris 199 kr/mån)

På Always Fitness är alla välkomna. Hos oss kan du nå dina mål oavsett vem du är eller hur mycket erfarenhet du har. Vi finns där för att stötta dig i din träning och din viktminskning. På våra anläggningar tränar du i en inspirerande, stressfri miljö med stor tillgänglighet av det senaste inom styrke- och konditionsmaskiner.

Vårt mål är att hjälpa dig uppnå en bättre livskvalitét och en hälsosam vardag. Våra anläggningar är öppna dygnet runt, alla dagar och våra medlemmar kan använda sitt träningskort på alla orter utan extra kostnad. Våra träningskort gäller i 12 månader från det datum det hämtas ut. För varje ny medlem tillkommer en startavgift på 250 kronor som betalas i receptionen där även ett avtal skrivs.

Vi erbjuder även en separat tjejdel för våra kvinnliga medlemmar, utrustad med styrkemaskiner, konditionsavdelning och stretchinghörna. Det är endast tjejernas träningskort som fungerar för att komma in.

Detta ingår i våra träningskort:

Konditionsträning på de senaste maskinerna
- Styrketräning på friviksavdelningen
- Tillgång till stretchingredskap som mattor och pilatesbollar
- Träning dygnet runt
- Tillgång till samtliga Always Fitness anläggningar
- Gratis genomgång av träningsmaskiner
- Separat tjejdel erbjuds till kvinnliga medlemmar

För att utnyttja erbjudande måste ett mejl skickas till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

I mejlet uppger du dina personuppgifter samt Slanka Kostrådgivning och Anna Insulander som referens. Dessa uppgifter behövs för att kunna skapa ett träningskort för det förmånliga priset 149 kr/mån.

Läs mer om Always Fitness: www.alwaysfitness.se

slanka-always-fitness

Slanka kostrådgivning

Slanka Kostrådgivning hjälper dig att gå ner i vikt på ett effektivt och enkelt sätt med våra beprövade viktminskningsprodukter från Slanka. Hör gärna av dig till mig så hjälper jag dig till ett smalare liv!

Läs mer

Kontakt

Ring mig gärna på:
073 - 761 53 75

eller skicka ett mail till:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.